Õppereis Taani ja Legolandi: TAANI  AJALUGU, KULTUUR NING HARIDUS,- SOTSIAAL- JA TERVISHOIUSÜSTEEM

 Koolituskeskus Vilko MÜ vahendab 16.-21. juunil  2020   kõikidele huvilistele reisifirma Viru Reisid 6-päevase  reisi  Taani ja Legolandi

TAANI  AJALUGU, KULTUUR NING HARIDUS,- SOTSIAAL- JA TERVISHOIUSÜSTEEM

 

  1. päev Väljasõit peale lõunat kokkulepitud kohas ja kellaajal. Kogunemine Tallinna Sadama D-terminalis  kell 16.30. Õhtul alustame sõitu laevaga Tallinnast Stockholmi. Ööbimine 4-kohalistes  kajutites.

 

  1. päev Hommikul saabume Stockholmi ja sõidame Lõuna-Rootsi poole. Teel imetleme kaunist Rootsi maastikku. Piki Vätterni järve kallast sõites näeme kalakujulist saart. Malmö lähedal üle Sundi väina sõites näeme ka Soola- ja Piprasaart. Jätkates teekonda Taanis sõidame üle Sjællandi, mida võib nimetada ka Hülgesaareks ning mis on Taani  suurim saar. Üle Suur-Beldi väina sõidame Fyni saarele ja sealt üle Väike-Beldi väina jõuamegi Jüüti poolsaarele ning suundume öömajale, kus oleme 2 ööd  järjest,  kuni 4-kohalised toad/majad.

 

  1. päev Peale hommikusööki suundume Jüüti poolsaarel Billundis asuvasse Taani Legolandi. Vanim ja suurim LEGO teemapark avati 1968.a.  Miljonite klotside mängumaa Legoland  on jagatud kaheksaks maailmaks: Seiklusmaailm, Piraadimaailm, Minimaailm, Fantaasiamaailm, Duplo Land, Lego-City,  Legoredo linn ja Rüütlite Kuningriik. Elamusi ja põnevust pakuvad maailma-kuulsad ehitised ning suurkujud, Draakula loss, miniraudtee, täistundidel löövad kirikukellad  jne.

 

  1. päev Peale hommikusööki suundume Legolandist 20 km kaugusel asuvasse Givskudi Safariparki, kus on võimalik näha loomi looduses. 1969.a. avatud loomaaias olid algul ainult lõvid  ja seda nimetati „Lõvipark“. Tänaseks on loomi ligi 700 ja esindatud on 70 liiki, sealhulgas valge ninasarvik, hõbedaseljaline gorilla, šimpansid, Aasia elevandid ja Euroopa suurim lõvikari  jne. Õhtupoole suundume Kopenhaagenisse. Kopenhaagen on korduvalt valitud parima elukvaliteediga ja kõige keskkonnasõbralikumaks linnaks maailmas. Teeme  jalutuskäigu vanalinnas –imetleme Raekoda, Raekoja väljakut, Vanasadamat, vana väljakut  ja seal asuvat Halastuse kaevu, mis on ehitatud 1610.a.,  kuningalossi ning vaatame, kus asub Eesti saatkond. Näeme mitut Kopenhaageni sümbolit – Väikest merineitsit, Tivoli lõbustusparki jne.  Öömaja.

 

  1. päev Peale varajast hommikusööki alustame sõitu Stockholmi. Õhtul väljub laev Stockholmist Tallinna kell 18.00. Ööbimine  4-kohalistes kajutites.

               

6. päev  Hommikul jõuame Tallinnasse orienteeruvalt kell 10.

 

ÕPPEREISI MAKSUMUS:  360 € Kui ühest asutusest/perest   2 osalejat, siis  2 % soodustust, kui 4 osalejat, siis soodustus  5 %. Tasumine Koolituskeskus Vilko MÜ  arve alusel.  P.S.Kui keegi mingil põhjusel  reisist loobub, siis reisi summat  ei tagastata, küll aga võimalus leida ise asendaja. NB! Reisi summa võimalik tagasi saada sel juhul, kui on reisijal endal sõlmitud kindlustusfirmaga eraldi reisitõrkekindlustus.

Õppereisi hinna sees:

  • Mugavustega  buss (video, WC)
  • 3 ööd hotellides koos hommikusöökidega (3-5- kesi tubades), kui soovitakse olla kahekesi toas, siis  maksumus a´ 385 € (kui tellitakse korraga 2 kohta), üksi toas 510 €
  • 2 ööd laevas (1 kajutikoht 4-kohalises kajutis)
  • praami ja sildade ülesõidud
  • teede- ja keskkonnamaks
  • Eestikeelne giid-reisijuht  ja eestikeelsed ekskursioonid
  • Väljastame koolitustõendi (8 AT) vastava  ajaloo- ja kultuurikoolituse läbimise kohta
  • Reisi korraldus: reisifirma Viru Reisid OÜ, Keskväljak 9   41531 Jõhvi, reg. nr. 10445418

NB! Hind ei sisalda   muuseumi  pileteid, tervisekindlustust ja muud  toitlustamist peale  3 hotelli hommikusöögi!

NB! Palume kindlasti ise juurde teha ka  tervisekindlustuse ja soovi korral ka reisitõrkekindlustuse.

Võimalik tellida juurde või osta kohapeal:
1 hommikusöök  laevas 12 €,  laps 12-17 a. 7.50 €, laps 6-11 a. 5 €;
1 õhtusöök laevas 34 €,  laps 12-17 a. 16 €,  laps 6-11 a. 11 €

NB! Reisil peab kaasas olema kehtiv pass või ID–kaart

 

Soovijatel palun registreerida kuni  8. mai E-post:  gunnar@vilkokool.ee või  mob 5268031

 

TUTVUMISEKS  MÕNED  HINNAD:  2019.a. seisuga- võivad muutuda.     1 EUR ~ 9,7 SEK

TAANI         1 EUR ~7, 4 DDK    (Taanis 1 EUR ~ 7,1 DKK)

LEGOLAND   Täiskasvanu, vanem laps (13.-64.a.) = 359 DKK ehk 50.- eur
Laps (3.-12.a.)                = 339 DKK ehk 48.- eur
Seenior 65+                    = 339 DKK ehk 48.- eur

 

GIVSKUDI SAFARIPARK    Täiskasvanu, vanem laps (12.-64.a.)  =  200 DKK ehk 28.- eur

Laps (3.-11.a.)                =  110 DKK ehk 16.- eur
Seenior 65+                    =  200 DKK  ehk 28.- eur

Kõik piletid saab maksta eurodes.