Viljandi Koolituskeskus Vilko MTÜ korraldab 30. novembril 2022 Viljandis koolide, lasteaedade ja muude asutuste kokkadele, lasteaiaõpetajate abidele, toitlustusfirmade töötajatele, majandusjuhatajatele ja ametikoolide kokandusõpetajatele praktilise nõuetekohase sertifikaadiga 7 AT koolituse
TOIDUHÜGIEEN JA TERVISLIKKUSE TAGAMINE
Koolitus toimub 30. novembril 2022 kell 11.00- 16.45 Viljandis, Vabaduse plats 4 III korruse saalis ja sisaldab 6 AT loeng-koolitust ja 1 AT arvestust.
Koolituse õppekava-alateemad:
1. Toidu seadusandlus
2. Toiduhügieen ja tervislikkuse tagamine
3. Toidu keemiline koostis ja mikrobioloogia
4. Tööhügieen ja personalihügieen
5. Tervisekaitse-eeskirjad laste toitlustamisel
Koolituse õpiväljundid:
Koolituse läbinu:
- Saab ülevaate toitlustuse seadusandlusest
- Mõistab toiduhügieeni ja tervislikkuse vajalikkusest
- Saab ülevaate toidu keemilisest koostisest ja mikrobioloogiast ning oskab neid teadmisi praktikas kasutada
- Mõistab töö- ja personalihügieeni vajalikkust ja oskab nende nõudeid oma tööpraktikas kasutada
Koolitus kuulub juhtimise ja halduse õppekavarühma
Koolituspäev lõpeb arvestusega, mille sooritanud saavad töötamiseks nõutava tunnistuse (sertifikaadi) vastava koolituse läbimise kohta.
P.S Võimalus ka arvestusest (sertifikaadist) loobuda, sel juhul väljastame Vilko 6 AT koolitustõendi koolituse läbimise kohta
Lektor vastava ala tunnustatud asjatundja, Tallinna Tehnikaülikooli emeriitprofessor Raivo Vokk PhD
Koolituspäeva maksumus 90 € sisaldab jaotusmaterjale, kohvipause (2) ja arvestuse sooritanutel oma tööks vajalikku nõuetekohast sertifikaati. (P.S arvestusest loobujatel Vilko koolitustõend 6 AT).
Kui ühest asutusest vähemalt 2 osalejat, siis 10 % soodustust. Kui 3 osalejat, siis 15 % soodustust.
Soovijatel palun registreerida kuni 18. november E-post : gunnar@vilkokool.ee või mob 52 68 031
P.S Nimetatud teemat ja lektorit võimalus tellida ka Vilkost kohapeale!
Lektorist Raivo Vokk PhD