Õppereis Peterburgi: PETERBURI AJALUGU, KULTUUR NING HARIDUS-, SOTSIAAL- JA TERVISHOIUSÜSTEEM

Viljandi Koolituskeskus Vilko MÜ vahendab 7.-9. detsembril 2019 kõikidele huvilistele reisifirma Scandinavian Tours  3- päevase viisavaba reisi laevaga  Peterburgi

NB! Vähemalt 15 osalejaga grupi korral võimalus tellida sama reisi ka väljumisega 15. dets.

 

PETERBURI AJALUGU, KULTUUR NING HARIDUS-, SOTSIAAL- JA TERVISHOIUSÜSTEEM

3- päevane viisavaba õppereis Peterburgi – ööbimistega  ja rikkalike hommikusöökidega laevas  Tallinn-Helsingi-Peterburi-Helsingi-Tallinn  koos eestikeelse linnaekskursiooniga (oma buss kohapeal  ja eestikeelne giid juba Tallinnast kaasas)!

Reis hõlmab endas eestikeelse giidi juhendamisel ekskursioone  Peterburis, jättes samal ajal aega ka  linna  iseseisvaks avastamiseks. Reis on  kindlasti meelepärane nii neile, kelle jaoks Peterburi  külastamine on esmakordne, kui ka neile, kes vanu tuttavaid paiku taaskord külastada soovivad.

Ülevaatliku linnaekskursiooni käigus Peterburis saame näha järgmisi objekte: Vassili saar, Senativäljak, Peeter I monument (Vaskratsanik), Iisaku katedraal, Talvepalee väljak, Maria teater, Nevski prospekt, Verekirik, Peeter I maja, Ristleja Aurora

Reisi kava:

1. päev
Kogunemine  Tallinna reisisadama A-terminalis 7. detsembril kell 11.00.  Eckerö Finlandia väljub kell 12:00 ja saabub Helsingisse Länsiterminali kell 14:30. Passikontroll ja piletite registeerimine kell 16.00. Parvlaev Princess Anastasia väljub samast terminalist Peterburgi kell 18:00. Õhtul laevas Peterburi trupi varietee-meelelahutusprogramm. Ööbimine  2 ööd laevas   4- kohalises B4 klassi aknata kajutis. Soovi korral saab  tellida juurde või osta kohapeal  buffet õhtusöök  laevas (35 €)

2. päev

Hommikusöök (rootsi laud) laevas (paketi sees). Saabumine Peterburgi  kell 9.00. Linnaekskursioon bussiga Peterburis.  Isiklikud asjad, pagas (v.a. väärtasjad) saab jätta päevaks kajutisse, mis on meie käsutuses 2 päeva ja 2 ööd.  Sellele järgneb vaba aeg. Külastame ka kaubanduskeskust. Hiljemalt kaks tundi enne laeva väljumist ehk kell 16.00 jõuame (oma bussiga) sadamasse.  Laev Helsingisse väljub kell 18.00. Laevas jälle meelelahutusprogramm. Võimalus tellida juurde või osta  kohapeal õhtusöök (35 €)  laevas.  Ööbimine laevas samas  kajutis.

3. päev

Hommikusöök laevas (paketi sees). Laev teeb väikese vahepeatuse Helsingis (laevalt maha ei saa) ja saabub Tallinna A- terminali  9. novembril kell 12.30.

 

Õppereisi maksumus  350 €     1  koht  4-kohalises  B4 aknata kajutis. Kui tellida korraga täiskajut- 4 kohta, siis soodustus 5 %. Kui vähemalt 2 täiskajutit (8 osalejat), siis soodustus  10 %. Kui  vähemalt 15 osalejat, siis soodustus 15 %.

P.S. Võimalus olla neljases kajutis ka kolmekesi, siis ühe osaleja maksumus 370 €  ja kui kajutis kahekesi, siis a´ 390 €. Tasumine Vilko koolitusarve alusel.  Kui keegi mingil põhjusel reisist loobub, siis summat ei tagastata, küll aga võimalus leida ise asendaja. Summa saab tagasi vaid juhul, kui osalejal endal sõlmitud juba varem  ka lisaks tervisekindlustusele ka  reisitõrkekindlustus.

Hind ei sisalda sissepääsupileteid muuseumidesse ja teistele tasulistele objektidele.

Palun teha ise juurde kindlasti tervisekindlustus!

HINNA SEES:

– eestikeelne  giid  Eleonora Salus  kogu reisi vältel alates Tallinnast

– laevapilet Helsingi – Peterburg – Helsingi-Tallinn (koht 4-kohalises B-klassi aknata kajutis)

-laevapilet -Tallinn-Helsingi

– rikkalikud buffee hommikusöögid laevas kahel  hommikul
– bussiekskursioonid  (eestikeelsed) Peterburis
– mugavustega buss Peterburis

– koolitustõend  8 AT vastava ajaloo- ja kultuurikursuse läbimise kohta

– Reisi korraldus: reisifirma Scandinavian Tours OÜ, reg. nr. 10658344, Eha tee 24,  74018  Kelvingi

NB!  KAASA:  Pass!  (Sobib nii Eesti Vabariigi pass  kui ka Vene pass  või nn “hall pass”) Pass peab olema kehtiv veel 6 kuud pärast reisi lõppu! ID kaardiga sellele reisile ei pääse. Kaasas võiks olla  ka taskurahaks  sularahas  Vene Rublasid  umbes  20 € väärtuses, kui just ei planeerita suuri oste, suuremates kohtades (näiteks Lenta kauplus) saab maksta ka kaardiga. 1 €  u 78 rubla. Raha võimalik  vahetada ka laevas ja ka peatänava rahavahetuspunktides.

Soovijatel palun registreerida kuni  24. november:  E-meilil: gunnar@vilkokool.ee või mob.  52 68 031